"Yepyeni Bir Serüven Başlıyor!"

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 2023 Okul Eğitimi Akreditasyon faaliyetini 49 okul müdürümüz ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Servet Altuntaş’ın da katılım sağladığı çevrimiçi bir toplantıyla başlattık!

️ 2024 yılında Nisan ve Aralık ayları arasında, yaklaşık 200 yönetici, öğretmen ve öğrencimiz, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde düzenlenen kurslara, işbaşı gözlemlerine ve öğretmen görevlendirme faaliyetlerine katılım sağlayacaktır.

Böylece ülkemizi, Konya’mızı ve tüm güzel değerlerimizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etme imkânı bulacağız!

Bu serüven boyunca yeni şeyler öğrenmek, keşfetmek ve birbirimize ilham vermek için heyecan ve umut doluyuz!

#ErasmusPlus #YeniBaşlangıçlar #Keşfetmek #EğitimdeYenilik #KonyaIlMilliEğitimMüdürlüğü #TürkiyeUlusalAjansı

26.09.2023 56

26-09-202326-09-202326-09-2023

Kaynak: Konya İl MEM

Adres:
Okulumuz Taşpınar kasabası yolu üzerinde olup ilçeye olan uzaklığı 30 kmdir. Öğretmen servisi mevcuttur.